Känner du igen dig?

Du arbetar med komplexa och kostsamma byggnadsprojekt

Den digitala utvecklingen är i full snurr och du har insett att ni behöver hjälp att hitta rätt – tiden är dyrbar. Du söker någon som ställer de svåra men relevanta frågorna och som kan förklara komplexa sammanhang på kort tid.

Om ni är rätt kund för oss kommer AEDIS tjänster och tydliga arbetsprocesser att spara er tid och pengar, generera bättre slutresultat och profilera er som föregångare inom samhällsbyggnad. På köpet får ni ökad digital orienteringsförmåga – för vi har kartan och kompassen. Är det tid att börja röra på sig?

Byggherrar

Vi hjälper er att få hela processen att hänga ihop från idé till förvaltning. Första steget är oftast en BIM-strategi men detta kräver också ett brett kunnande i både tekniska lösningar och organisationsutveckling. Genom våra täta samarbeten har vi rådgivare och utförare från ax till limpa.

Projektchefer

Vill du att dina projekt ska gå smidigare i samordningen? Vill du ha tidplaner och budgetar som faktiskt håller? Genom att jobba smartare med de tekniska lösningar som faktiskt redan finns tillgängliga kan du skaffa dig ett informationsövertag. Det är detta som är nyckeln till en leveranssäker projektledning.

Förvaltare

Byggprojekt i all ära men det är i den långsiktiga förvaltningen som de verkliga effekterna syns. Vi hjälper er att få koll på era fastigheter genom att skapa digitala tvillingar och implementera kopplingar till era befintliga förvaltningssystem. Så har ni allt i en smidig app, istället för på bristfälliga ritningar.